MainAmsterdam GuidesAmsterdam ClubsMelkweg

Melkweg

De Melkweg brengt het hele jaar door en vaak zeven dagen per week programma’s op het gebied van muziek, theater, dans, fotografie, film, media en bijzondere manifestaties. De organisatie hiervan berust bij een negental programmamakers. Jaarlijks trekken ongeveer twaalfhonderd concerten, optredens, voorstellingen en exposities meer dan 300.000 bezoekers.
De uitvoering van productionele zaken met betrekking tot de programma’s, manifestaties en co-producties berust bij een team van drie medewerkers.
De Melkweg is op zoek naar iemand die leiding gaat geven aan dit team en zelf eveneens productie-taken zal uitvoeren. Binnen het team is reeds voldoende expertise aanwezig voor het dagelijkse productiewerk ten behoeve van de muziekprogramma’s.
De productieleider heeft regelmatig overleg met programmamakers; voert gedetailleerde intake-gesprekken met externe organisaties; maakt financiële afspraken in afstemming met directie en programmamakers; bereidt voor, verdeelt, voert uit en is in veel gevallen aanwezig bij de programma’s.


Club Melkweg official site
Google
 
Web YOUR DOMAIN NAME

Guide     My Reservation     Map     Advertise     F.A.Q.     About Us     Help     Contact     Owners    

Ilan Yona
Oryan.net